Skip to main content

Uitnodiging voor live boekpresentatie ‘Ruw ontwaken uit een neoliberale droom’ van Gabriël van den Brink

Donderdag 28 mei 2020 om 16.00 uur vindt de digitale lancering plaats van het boek Ruw ontwaken uit een neoliberale droom van Gabriël van den Brink. De lancering wordt uitgezonden via het YouTube-kanaal De nieuwe wereld. Naast Gabriël van den Brink zijn aanwezig de panelleden Beatrice de Graaf, Martin Sommer, Ewald Engelen en Geerten Waling.

Het publiek wordt uitgenodigd deel te nemen aan de gesprekken. Als u een vraag heeft voor Van den Brink of een van de panelleden, dan kunt u die alvast indienen.
Kijk ter informatie alvast naar het videogesprek – zie onderaan – tussen Ad Verbrugge en Van den Brink over thema’s uit het boek.
Stuur uw bijdrage uiterlijk woensdag 27 mei op naar rond@filosofischeschool.nl

De drie beste inzendingen ontvangen een gesigneerd exemplaar van Ruw ontwaken uit een neolibeale droom.
U kunt ook op de chat reageren tijdens de live-uitzending via het YouTube-kanaal. De beste vragen worden meegenomen in het gesprek.

Ruw ontwaken uit de neoliberale droom is uitgegeven door Prometheus: https://webwinkel.uitgeverijprometheus.nl
Gabriël van den Brink was tot 2016 hoogleraar maatschappelijke bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg en werkt sindsdien als hoogleraar wijsbegeerte bij Centrum Èthos aan de Vrije Universiteit. Kenmerkend is dat hij empirisch onderzoek en filosofisch nadenken over de meer algemene vragen van het leven combineert.

 

YouTube-kanaal De nieuwe wereld: https://www.youtube.com/channel/UC2LdCiAsuXTM5KxqScV_V8g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.