Ons aanbod

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod van Stichting Beroepseer. In al onze activiteiten zoeken we actief de samenwerking met professionals en organisaties die onze visie delen. Met een compact team zijn we op deze manier in staat invulling te geven aan een breed spectrum aan activiteiten.

 
 

Publicaties

Stichting Beroepseer publiceert boeken, essays en artikelen over professionaliteit beroepseer en goed werk. Wij werken hiervoor samen met de beroepspraktijk en de wetenschap. De publicaties van de Stichting Beroepseer hebben als doel om professionaliteit, beroepseer en Goed Werk in de praktijk te versterken door invloed uit te oefenen op het politiek-bestuurlijke, maatschappelijke en sectorspecifieke debat. 

Lees meer

Goed Werk Aanpak

De Goed Werk Aanpak van Stichting Beroepseer richt zich op het versterken van vakmanschap en gezagsvol professioneel handelen. We bieden een bottom-up aanpak waarbij professionals worden uitgedaagd eigenaar te worden van de kwaliteit van het eigen werk en daar zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. De centrale vraag in onze trajecten is: doen wij ons werk goed en doen wij de goede dingen?

Lees meer

Onderzoek / advies

Stichting Beroepseer doet onderzoek naar professionaliteit. Dat doen wij door empirisch onderzoek en wetenschappelijk denkwerk te verrichten. Stichting Beroepseer heeft ruimte ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek en een breed netwerk binnen de wetenschap. De resultaten worden onder meer gebruikt in de, lezingen, Goed Werk trajecten, journalistiek en op universiteiten.

Lees meer

Lezingen

Beroepseer verzorgt lezingen over professionaliteit en over aanverwante thema’s als vakmanschap, beroepseer, gezag en Goed Werk die nodig zijn om professioneel te kunnen handelen. In de lezingen komen de principes en achtergronden van Goed Werk naar voren.
De meeste lezingen worden verzorgd door Drs. Thijs Jansen, directeur van de Stichting Beroepseer. 

Lees meer

Uitgeverij/Webshop

Sinds medio 2015 beschikt Stichting Beroepseer over een eigen uitgeverij die de reeks beroepseer uitgeeft. Stichting Beroepseer werkt met ervaren professionals om fraai vormgegeven publicaties te maken.

Lees meer

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen via info@beroepseer.nl of:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer