Onderzoek & advies

Stichting Beroepseer doet empirisch onderzoek naar professionaliteit. We hebben ruime ervaring met kwalitatief en kwantitatief onderzoek en een breed netwerk binnen de wetenschap. De resultaten worden onder meer gebruikt in onze lezingen, Goed Werk Trajecten, journalistiek en op universiteiten.

In onze onderzoeken verbinden wij theorie en beroepspraktijk. Wij betrekken professionals bij de opzet, uitvoering en interpretatie van het denkwerk en onderzoek. Op deze manier is er bij de activiteiten van Stichting Beroepseer veel ruimte voor de ervaringen van professionals, innovatieve organisatievormen en nieuwe ideeën.

Eerder onderzocht Stichting Beroepseer onder andere Het gezag van de wethouder (in samenwerking met Universiteit van Tilburg), de beroepseer van de accountant en de mate van defensieve zorgverlening onder zorgprofessionals (In samenwerking met VvAA).

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een onderzoek van Stichting Beroepseer? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen via info@beroepseer.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer