Start van training Omgaan met intimidatie en bedreigingen voor bestuurders

omgaan met intimidatie en bedreiging bestuurders

Op 21 januari 2019 start er een nieuwe reeks van de training Omgaan met intimidatie en bedreigingen voor bestuurders. Na een groot succes onder burgemeesters, staat de training vanaf dit jaar ook open voor wethouders.

Bestuurders kunnen worden geconfronteerd met diverse vormen van intimidatie, beïnvloeding en bedreiging. Met fysieke en/of stresssymptomen – mogelijk ook voor de omgeving – tot gevolg. Zo’n situatie komt vaak onverwacht. Wat te doen? Deze training bereidt deelnemers voor op dergelijke situaties.

Deze training  is ontwikkeld als onderdeel van het thema ‘Weerbaar bestuur’ door het Opleidingsinstituut DJi – Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid – in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK).

Zie voor meer informatie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK): www.politiekeambtsdragers.nl

Zie ook de brochure Omgaan met intimidatie en bedreiging voor burgemeesters en wethouders, Opleidingsinstituut DJI, 3 januari 2019:  www.politiekeambtsdragers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer