Ronald Plasterk, minister Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

ronald_plasterk_1 mei was in 2007 niet alleen de Dag van de Arbeid maar ook de Dag van Beroepseer. Die dag startte Beroepseer  de actie Adviseer het kabinet over beroepseer op de homepage van de website www.beroepseer.nl
In een persoonlijke videoboodschap deden vier bewindslieden rechtstreeks een oproep aan al degenen die in de knoop zitten met hun beroepseer om te reageren en suggesties en ideeën aan te dragen over hoe het beter kan.

De videoboodschappen kwamen van Minister Plasterk en Staatssecretaris Van Bijsterveldt van het Ministerie van Onderwijs en van minister Klink en Staatssecretaris Bussemaker van het Ministerie van Volksgezondheid. De bewindslieden begonnen de oproep met hun eigen definitie van beroepseer.
Tot 19 juni 2007 kon men reageren, waarna alle binnengekomen reacties werden gebundeld en samengevat in Beroepseer-punten en Beroepseer-oplossingen en met een begeleidende brief naar de ministeries gestuurd.

De interviews zijn gefilmd en afgenomen door Arthur van der Sarre en Raoul de Zwart van Inbetween Video Productions.

De bundelingen van reacties en het antwoord van de ministeries vindt u elders op de website van www.beroepseer.nl

De titels zijn:

– Samenvatting en bundeling reacties Onderwijs, ontvangen in het kader van de actie ´Adviseer het kabinet over beroepseer´ in mei 2007.

-Samenvatting en bundeling reacties Zorg, in het kader van de actie ´Adviseer het kabinet over beroepseer´ in mei 2007.

– Minister Klink en staatssecretaris Bussemaker (VWS) reageren op BeroepsEer videoreacties. 12 juni 2007.

– Plasterk en Van Bijsterveldt (OC&W) reageren op BeroepsEer videoreacties. 19 juni 2007.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer