Marja van Bijsterveldt, staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

marja_van_bijsterveldt_1 mei was in 2007 niet alleen de Dag van de Arbeid maar ook de Dag van Beroepseer. Die dag startte Beroepseer  de actie Adviseer het kabinet over beroepseer op de homepage van de website www.beroepseer.nl.
In een persoonlijke videoboodschap deden vier bewindslieden rechtstreeks een oproep aan al degenen die in de knoop zitten met hun beroepseer om te reageren en suggesties en ideeën aan te dragen over hoe het beter kan.

De videoboodschap kwam van Minister Plasterk en Staatssecretaris Van Bijsterveldt van het Ministerie van Onderwijs en van minister Klink en Staatssecretaris Bussemaker van het Ministerie van Volksgezondheid. De bewindslieden begonnen de oproep met hun eigen definitie van beroepseer.
Tot 19 juni 2007 kon men reageren, waarna alle binnengekomen reacties werden gebundeld en samengevat in Beroepseer-punten en Beroepseer-oplossingen en met een begeleidende brief naar de ministeries gestuurd.

De films zijn opgenomen door Arthur van der Sarre en Raoul de Zwart van Inbetween Video Productions.

De bundelingen van reacties en het antwoord van de ministeries vindt zijn elders te vinden op de website www.beroepseer.nl:
De titels zijn:

– Samenvatting en bundeling reacties Onderwijs, ontvangen in het kader van de actie ´Adviseer het kabinet over beroepseer´ in mei 2007.

-Samenvatting en bundeling reacties Zorg, in het kader van de actie ´Adviseer het kabinet over beroepseer´ in mei 2007.

– Minister Klink en staatssecretaris Bussemaker (VWS) reageren op BeroepsEer videoreacties. 12 juni 2007.

– Plasterk en Van Bijsterveldt (OC&W) reageren op BeroepsEer videoreacties. 19 juni 2007.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer