Namen van de 100 genomineerden voor verkiezing Ambtenaar van het jaar 2019 bekend

Verkiezing Ambtenaar van het jaar 2019

Welke ambtenaar maakt kans om Ambtenaar van het Jaar 2019 te worden? De namen van de honderd genomineerden zijn  bekend en te vinden op de site van Publiek Denken. Op de site kan men stemmen op een favoriete kandidaat. Iedereen kan meedoen, dus niet alleen ambtenaren en collega’s, maar ook burgers en mensen uit het bedrijfsleven.

Stemmen kan tot en met donderdag 31 oktober 2019, 18.00 uur.
Daarna worden de stemmen geteld. Posities nummer 1 en twee op de ranglijst van elke van de zes categorieën worden voorgelegd aan een deskundige jury onder leiding van Eveline de Kruijk, secretaris-directeur waterschap Drents Overijsselse Delta, die uiteindelijk de volgorde van de Top 12 bepaalt.

Voor de complete lijst van de Top 100 worden alle categorieën bij elkaar genomen, waardoor er een lijst van nummer 1 tot en met 100 ontstaat. De nummer 1 van deze lijst is de publiekswinnaar. Op deze manier zijn er twee prijzen te vergeven. De winnaar van de Top 100  die wordt aangewezen door de jury en de publiekswinnaar (met de meeste stemmen).

Prijsuitreiking

Op donderdag 10 december 2019 vindt de prijsuitreiking van de Ambtenaar van het Jaar 2019 en de publieksprijs plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de gemeente Zaanstad. Op 17 december wordt de Top 100 in Magazine Publiek Denken gepubliceerd en via de nieuwsbrief bekendgemaakt. Ook komt er een verslag van het juryberaad.

Hoofdredacteur Asha Narain van Publiek Denken: “Vergeleken met vorig jaar is het aantal nominaties flink toegenomen. Mooi om te zien dat men zoveel waardering uitspreekt voor de prestaties van collega’s. Hoewel de prijs wordt uitgereikt aan een individuele ambtenaar, merken we steeds vaker dat ook zijn of haar organisatie wint. De PD Top 100 draait om een beroepsgroep die veelal achter de schermen opereert en met bijna onmogelijke opgaven te maken krijgt. Met de verkiezing willen we deze een welverdiend podium bieden”.

Ga voor stemmen op een van de honderd genomineerden voor uitverkiezing Ambtenaar van het Jaar 2019 naar site van Publiek Denken: https://publiekdenken.nl/evenementen/top-100/publiek-denken-top-100-bekend-stembus-geopend/ (Niet meer beschikbaar)

Publiek Denken is een platform voor professionals, werkzaam in de publieke sector, en een onafhankelijk kwartaalblad voor publieke zaken en overheidsmanagers

Zie ook: Nomineer een collega voor verkiezing Beste Ambtenaar van het jaar 2019, Blogs Beroepseer, 8 augustus 2019: https://beroepseer.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer