Professionals aller landen verenigt u!

column kaspar mengelberg discuraVeel specialisten, maar ook managers en bestuurders, worstelen met het begrip professionele autonomie. Wat wordt daar precies onder verstaan? Staat autonomie samenwerken in de weg? Of vormt het besef een autonoom denkend professional te zijn juist een voorwaarde om te kunnen samenwerken?
Elk kwartaal wordt er op de website Discura een ander aspect van een bepaald thema behandeld. Het jaarthema voor 2012 is professionaliteit, en het eerste kwartaalaspect is autonomie.

Bijdragen zijn geleverd door Wouter van Ewijk met De autonome professional is een specialist in samenwerken. Er zijn inmiddels zes reacties op Van Ewijks bijdrage gekomen, waaronder een column van  psychiater Kaspar Mengelberg met de titel:  Professionals aller landen, verenigt u!

Discura is een discussieforum in de zorg voor specialisten, bestuur en management en is een initiatief van Van Der Hoef & Partners, een bureau voor search, selectie en begeleiding in vacatures voor medisch specialisten.

De autonome professional is een specialist in samenwerken, door Drs. Wouter van Ewijk, 28 november 2011: www.discura.nl

Professionals aller landen, verenigt u! door Dr. Kaspar Mengelberg, 8 december 2011: www.discura.nl/

Website van Discura: www.discura.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer