Nomineer de beste opleider van Nederland voor Opleidingsprijs 2015

opleidingsprijs 2015In 2015 wordt voor de zevende keer de Opleidingsprijs uitgereikt. Het thema is e-Health: H@ck your healthcare. Zet uw opleider zich in voor verbetering van de opleiding? Is er aandacht voor differentiatie en verdieping? Is hij of zij de opleider van de toekomst?

De prijsvraag wordt georganiseerd door De Jonge Specialist, een zelfstandige beroepsvereniging voor artsen in opleiding (aios), in 2013 ontstaan uit de fusie tussen De Jonge Orde en de Landelijke Vereniging voor medisch specialisten in opleiding (LVAG). De Jonge Specialist staat voor één gezamenlijke aios-stem op landelijk niveau, een sterke onderhandelingspositie voor alle aios en het initiëren, coördineren en stimuleren van initiatieven ter bewaking en verbetering van de opleiding.
De vereniging werkt samen met de Orde van Medisch Specialisten (OMS) en de Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD).

Nomineren kan nog tot 1 augustus 2015 door het invullen van de vragenlijst op de website van De Jonge Specialist.
Een kritische vakjury selecteert uit de aanmeldingen de beste drie kandidaten. Op de landelijke AIOS Upgrade van vrijdag 4 december 2015 kiezen de daar aanwezige aios de winnaar. Deze verdient, naast de eeuwige roem, een geldbedrag, te besteden aan de verdere verbetering van de opleiding.

Invullen vragenlijst: http://fd10.formdesk.com/federatiemedischspecialisten/Opleidingsprijs_eHealth_2015 (niet meer beschikbaar).

Meer info over de Opleidingsprijs: dejongespecialist.nl

U P D A T E

Watske Smit wint Opleidingsprijs 2015, De jonge specialist, 4 december 2015: https://www.dejongespecialist.nl/lists/nieuws/detail.aspx?ID=23

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer