Uitnodiging Opening Goed Werk Hub

Wij nodigen u van harte uit voor de start van de Goed Werk Hub, een uniek initiatief van de Stichting Beroepseer. De Hub is een fysiek en virtueel knooppunt waar je kennis, ervaringen, analyses en ideeën met anderen kan delen en elkaar kunt ondersteunen bij concrete initiatieven. Daarmee wil de Stichting een vrijplaats  bieden voor het werken aan  beroepskwaliteit in de publieke en semi-publieke sector.

De Hub heeft een open en laagdrempelig karakter, is sector-overschrijdend en functioneert onafhankelijk van bestaande kaders en organisaties. Er worden dwars(e) verbindingen gelegd tussen werkvloer, beleid, bestuur, politiek en wetenschap.

Kenmerkend voor de Goed Werk Hub is de prettige sfeer en de toegankelijkheid. Het ROC Mondriaan Horeca College in Den Haag biedt de Hub gastvrijheid. In het Mondriaan College worden jonge mensen opgeleid in het ambacht van kok en horecamedewerker. Hier leren zij de kneepjes van het horeca-vak, zodat zij later in de beroepspraktijk goed werk kunnen leveren.

Tijdens de feestelijke start kunt u kennis maken met de Goed Werk Hub. Om ca. 17.00 uur hebben wij een verrassende ontmoeting voor u in petto. Verder zullen leerlingen van het Mondriaan u verwennen met zelfgemaakte hapjes en een drankjes.

Datum en tijd: Woensdag 26 januari 2011, van 16.00 tot 18.00 uur

Plaats: ROC Mondriaan Horeca College, Koningin Marialaan 9, Den Haag

Aanmelden kan via info@beroepseer.nl

Wij hopen u de 26e januari te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet,

Alexandrien van der Burgt en Thijs Jansen
Initiatiefnemers en bestuurders van de stichting Beroepseer

  
Maak Goed Werk GROOT!

Kom 26 januari naar de Hub!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer