Souhail Chaghouani van gemeente Baarn gekozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2016

Souhail Chaghouani is tijdens het Verkiezingsfeest in Theater aan de Schie in Schiedam gekozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2016. Chaghouani werkt als teamcoördinator Financieel beleid en beheer voor de gemeente Baarn. De drie andere kandidaten waren Ellen de Milliano van de gemeente Bergen op Zoom; Jorrit Blaas van het Ministerie van OCW en Mark Brouwer van het Ministerie van Defensie.

Juryvoorzitter José Manshanden legt uit waarom de jury koos voor Chaghouani: “Souhail is iemand die de hele avond spannend bleef. Iemand die steeds weet te verrassen. En vooral iemand die op hele verschillende niveaus verbindingen legt: rationeel, emotioneel en maatschappelijk”.

Chaghouani volgt Dagmar Winkelhorst op, die de titel in 2015 in de wacht sleepte. De verkiezing voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd door FUTUR, het landelijke netwerk voor Jonge ambtenaren.
De winnaar ontvangt een Ervaringsprijs van VNG International (Vereniging van Nederlandse Gemeenten International) en de felbegeerde wisselbeker.

Publieksprijs

Naast de hoofdprijs was er ook een Publieksprijs. Deze ging naar Mark Brouwer, Kapitein der Mariniers. Ruim 5.000 mensen stemden op hem via de website van FUTUR. De publiekswinnaar ontvangt een opleidingscheque ter waarde van 5.000 euro van de Bestuursacademie Nederland.
Alle vier de finalisten krijgen een coachingstraject bij de Overheidsmanager van het Jaar, aangeboden door de Stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar en het dienstverlenende bedrijf Conclusion.

Futur:  http://futur.nl/souhail-chaghouani-is-jonge-ambtenaar-van-het-jaar-2016/ (Bericht over Souhail Chaghouani is niet meer beschikbaar op site van Futur)

U P D A T E

Souhail beste jonge ambtenaar van Nederland, Binnenlands Bestuur, 22 januari 2016: www.binnenlandsbestuur.nl

jonge ambtenaar van het jaar 2016

Op de foto: In het midden Souhail Chaghouani. Links van hem Jorrit Blaas. Rechts Ellen de Milliano en Mark Brouwer

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer