Onderzoek naar toekomst van publieke sector. Vul de enquête in

Vakbond FNV is eind oktober 2023 een onderzoek gestart naar de toekomst van de publieke sector.
Bijna een miljoen mensen werken in de publieke sector voor Nederland. Hun werk is essentieel. Of ze nu werken in het onderwijs, in de zorg, bij defensie, bij de politie, op ministeries, gemeentehuizen, bij provincies of in de rechterlijke macht. De regering steunt op hen om Nederland draaiend te houden.

Maar in alle overheidssectoren piept en kraakt het bij de uitvoering van de publieke taken. Er is personeelstekort, hoge werkdruk en toenemende agressie. De kwaliteit van de publieke sector staat onder druk. Op veel diensten is bezuinigd, de werkdruk is toegenomen en de lonen en waardering bleven achter.

Hoe is het nu om te werken in de publieke sector? Hoe denken de mensen in de publieke sector over hun toekomt? Laat het weten en vul de enquête in. Het invullen van de enquête gebeurt geheel anoniem en duurt ongeveer drie minuten. Invullen kan tot 5 november. Degenen die hun e-mail adres achterlaten, krijgen na afloop de uitkomst van de enquête toegestuurd.

Ga naar enquête op FNV: www.fnv.nl/nieuwsbericht/algemeen-nieuws/2023/10/fnv-start-onderzoek-toekomst-publieke-sector

 

Afbeelding bovenaan is gemaakt door Mohamed Hassan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer