Regie over je eigen professionalisering

the crowdOp 1 februari 2012 is The Crowd gelanceerd. The Crowd is een kans voor zelfbewuste onderwijsprofessionals die:
1. Willen excelleren: meesterschap, leren van en met elkaar. Leerlingen laten leren is de grote uitdaging van iedere leraar. Dat vraagt niet alleen om gedegen vakkennis maar ook om meesterschap in klassenmanagement, didactiek en pedagogisch handelen. Dat vraagt vooral om een lerende houding bij de leraar.

2. Vrij willen zijn om eigen keuzes te maken: autonomie, regie over eigen professionalisering. Jij gaat niet zitten wachten tot jouw sectiegenoten in beweging komen of tot de school iets organiseert. Je wilt snel en naar eigen inzicht antwoorden vinden op je leervragen. Je zoekt contact met vakgenoten die…

3. Een bijdrage willen leveren aan het onderwijs van de toekomst : zingeving, onderwijs 3.0.
En wie weet, zet je samen iets in beweging wat veel scholen en de politiek niet voor elkaar krijgen: vernieuwend onderwijs voor de toekomst.

Als je deelnemer wilt worden, is het nodig 500 euro per jaar te investeren. Daarvoor krijg je onbeperkt toegang tot allerlei activiteiten en kun je tevens je eigen plannen voorleggen aan de andere deelnemers Het is de bedoeling dat een beperkte groep actief betrokken leraren in de periode februari – augustus 2012 aan de slag gaat om The Crowd vorm te geven. Met elkaar bouwen aan The Crowd en samen ontdekken wat werkt en afspraken maken over spelregels.

Er wordt toegewerkt naar 500 betalende deelnemers zodat per 1 september The Crowd officieel van start kan. De teller op de homepage geeft dagelijks de stand van het aantal deelnemers aan.

Website van The Crowd: www.thecrowd.nl (Website is opgeheven)

Zie voor archief van The Crowd: https://thecrowdnl.wordpress.com/

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer