Overzicht van rapporten en brieven over goed bestuur van het onderwijs

Harm Klifman heeft een overzicht gemaakt van verschenen rapporten en brieven over goed bestuur van het onderwijs: “Er is de laatste tijd nogal wat verschenen op het gebied van het ‘goed bestuur van het onderwijs’. En daar was ook aanleiding voor, denk maar aan de situatie bij Amarantis en BOOR – calamiteiten die allerlei beweging veroorzaken: rapporten, Kamerbrieven, commissies die aan het werk worden gezet. Intussen lijkt er geen houden meer aan. Ik heb een overzicht in pdf samengesteld van de belangrijkste publicaties, een korte samenvatting per publicatie en de vindplaats. Het overzicht is bedoeld om je snel toegang te verschaffen tot publicaties die samenhang vertonen maar op heel verschillende plaatsen zijn opgeslagen. Het is geen kritische beoordeling of zo. Voor aanvullingen en interessante verwijzingen houd ik me graag aanbevolen. Ik zal het document regelmatig bijwerken en verversen”.

Klifman is senior adviseur bij Van Beekveld en Terpstra Organisatieadvies, lid van de Raad van Toezicht bij Flexus Jeugdplein en voorzitter van Stichting Katapult in Voorschoten en omgeving activiteiten of kleinschalige projecten voor de jeugd financieel ondersteunt.

Ga naar de site van Harm Klifman om het pdf-bestand Doorlopend overzicht Governance publicaties te downloaden: http://harmklifman.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer