Nieuwe ronde Onderwijs Pioniers van start

Op 7 mei 2012 is een nieuwe ronde Onderwijs Pioniers van start gegaan in het primaire onderwijs! Alle leraren uit het primaire onderwijs kunnen hun idee aanleveren en maken kans op 5.000 euro budget en begeleiding om het waar te maken! Ook maken zij kans op de Pioniers Trofee!
Op 1 augustus is de deadline voor het inleveren van ideeën. Eind augustus doet de jury uitspraak, waarna in het schooljaar 2012-2013 de Pioniers hun ideeën kunnen realiseren.

Klik hier om te zien hoe je mee kan doen en lever voor 1 augustus 2012 je idee in. (Website is opgeheven)

Wil je collega’s aansporen mee te doen? Download dan hier de flyer en verspreid deze op jouw school! (Flyer niet meer beschikbaar)

Onderwijs Pioniers is een programma voor leraren dat laat zien dat leraren leiding kunnen geven aan verbetering van hun werkomgeving en aan vernieuwing in het onderwijs op basis van hun eigen ideeën. Het programma fungeert als ondersteuning in de vorm van budget, begeleiding en verbinding. Het biedt daarmee ruimte, gelegenheid en een podium voor pionierende leraren uit heel Nederland om vernieuwend aan de slag te gaan vanuit de alledaagse werksituatie. Tegelijkertijd is het een leerervaring voor scholen om te vernieuwen van binnenuit. Onderwijs Pioniers is hiermee een antwoord op de langlopende discussie over ‘top-down’ vernieuwingen zonder het betrekken van de leraren en een ervaren gebrek aan professionele ruimte. Want duurzame en gedragen verbetering van het onderwijs kan alleen ontstaan als de leraren daar eigenaar van zijn.

Website Onderwijs Pioniers: http://onderwijspioniers.nl (Website Onderwijspioniers is opgeheven).

Zie voortaan site van Kennisland: www.kl.nl/projecten/onderwijs-pioniers/

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer