5000 Euro voor een goed idee van leraren van VO en MBO

Bijdragen aan de school van je dromen en daarvoor financiële steun en procesbegeleiding krijgen? Leraren of lerarenteams van het voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs kunnen ideeën inzenden en meedoen aan het Programma Onderwijs Pioniers. Ideeën ingestuurd voor 31 maart 2013 maken kans op een budget van 5000 euro plus steun van een helpdesk en Pioniersdagen om samen en met innovatie-experts aan hun ideeën te werken. Dat maakt de slaagkans voor vernieuwingen “van binnenuit” groot.  Een mooie kans dus om een eigen idee op school te realiseren en te ervaren hoe leiding te geven aan vernieuwing.

Leraren hebben veel ideeën over wat er beter kan op school. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om die ideeën een plek te geven in het dagelijkse werk. Daarom biedt het Programma Onderwijs Pioniers leraren de gelegenheid om eigen goede ideeën ook echt te realiseren.
Onderwijs Pioniers ondersteunt leraren in het PO, VO en MBO met budget en begeleiding om een eigen innovatief idee verder te ontwikkelen en op school te realiseren. Het gaat om ideeën die bijdragen aan het beter functioneren van het team, de school als geheel en aan een prettiger werkklimaat.

Deze nieuwe ronde Onderwijs Pioniers geldt voor 20 leraren(teams) uit het voortgezet onderwijs en 20 leraren(teams) uit het middelbaar beroepsonderwijs. Schoolbesturen kunnen vragen om in een gratis sessie ideeën boven tafel te krijgen en de kansen te vergroten dat deze in aanmerking komen voor ondersteuning. Het inzenden van een idee gaat snel en gemakkelijk via het formulier op de website. Uiterlijk begin mei is duidelijk wie de nieuwe Onderwijs Pioniers zijn.

Ga naar de site van Onderwijs Pioniers voor downloaden deelnameformulier en andere informatie: http://onderwijspioniers.nl (Website Onderwijspioniers is opgeheven. Zie daarvoor in de plaats: https://www.lerarenontwikkelfonds.nl/over-lof/onderwijs-pioniers-mbo/ en www.lerarenontwikkelfonds.nl/)

Lees ook: Onderwijspioniers start nieuwe campagne, Blogs Beroepseer, 26 oktober 2012: https://beroepseer.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer