Nomineren voor CAOP-scriptieprijs kan tot 31 augustus 2024

CAOP looft voor de tweede maal de CAOP-scriptieprijs uit. Daarmee wil CAOP een bijdrage leveren aan de talent- en kennisontwikkeling rond arbeidsgerelateerde vraagstukken in het publieke en private domein. CAOP staat voor Centrum voor Arbeidsverhoudingen en Overheidspersoneel (CAOP).

Wie kan meedoen?

Je kunt meedoen met de CAOP-scriptieprijs als je tussen 1 januari 2022 en 1 september 2024 een masterscriptie hebt geschreven aan een Nederlandse universiteit over een actueel arbeidsvraagstuk in de publieke of private sector dat aansluit bij CAOP-thema’s.
De thema’s zijn: betekenisvol werk, duurzaam ontwikkelen, gezondheid en preventie, sociale innovatie en sociale veiligheid en inclusie.
CAOP biedt innovatieve scripties een podium, maakt de onderzoeksuitkomsten breder bekend, beloont de auteurs en enthousiasmeert hen om meer met hun onderzoek te doen. CAOP publiceerd de scripties van de drie prijswinnaars op de eigen website.

Deelnemers kunnen niet eerder al een prijs hebben gewonnen met je scriptie.

Geldprijs van € 3.500 voor eerste prijs

De jury selecteert op basis van een longlist drie genomineerden voor de prijs. De winnaar wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt. De jury bestaat uit de directeur Arbeidsmarkt CAOP, teamleiders van de teams Onderzoek en Kennis, een onderzoeker en een hoogleraar.

De winnaar van de CAOP-scriptieprijs ontvangt een geldbedrag van € 3.500. De prijsuitreiking, ook die van de tweede en derde prijs, vindt plaats op de feestelijke bijeenkomst van 14 november 2024 in het bijzijn van genodigden en medewerkers van het CAOP.

Insturen vóór 31 augustus 2024

Nomineren van de scriptie kan door deze vóór 31 augustus 2024 te mailen naar: a.raateland@caop.nl
Vermeld als onderwerp: CAOP-scriptieprijs 2024, alsmede je naam en het cijfer dat voor de scriptie is behaald.
Niet alleen de auteurs van een scriptie, ook scriptiebegeleiders kunnen nomineren.

Winnaar van de CAOP-scriptieprijs 2022

Hannah Postma heeft de eerste editie van de CAOP-scriptieprijs gewonnen. Op 9 maart 2023 heeft zij de prijs in ontvangst genomen. Haar scriptie is getiteld On the road to becoming Inclusive: Bottlenecks on workforce diversity and inclusivity within a dutch small medium enterprise. Deze gaat over de invloed van de organisatiecultuur en het integrale karakter van personeelsbeleid als belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie.

Ga naar Nomineer jouw scriptie voor de CAOP-scriptieprijs 2024, CAOP, 7 maart 2024: www.caop.nl/artikelen/2024/nomineer-jouw-scriptie-voor-de-caop-scriptieprijs/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer