Enquête denktank Jeugdsprong

Fijn dat je de enquête van de denktank Jeugdsprong wil invullen. Met deze enquête willen we input ophalen voor de agenda van de denktank Jeugdsprong. De denktank is een initiatief van FNV en Stichting Beroepseer om stevige veranderingen in de jeugdzorg te realiseren. Wij zetten ons in voor minder bureaucratie, minder administratieve taken, meer professionele vrijheid vanuit ‘praktische wijsheid’, meer inbreng van en samenwerking met jeugd en familie zelf en meer zeggenschap van professionals over hun eigen vakgebied.

De vragenlijst is onderverdeeld in vier inhoudelijke kernblokken. Ieder blok begint met een aantal stellingen, waarna een open vraag volgt.

Het invullen duurt circa 10 minuten. De antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Het is niet verplicht om op alle vragen te antwoorden, maar we hopen dat je alles wilt beantwoorden. Je helpt ons er enorm mee en het leidt tot een goede agenda voor de denktank Jeugdsprong. De uitkomsten zullen niet tot individuele personen te herleiden zijn.

Heb je vragen over de enquête, dan kun je contact opnemen met Maaike van der Aar van FNV, via: maaike.vanderaar@fnv.nl

Ga naar vragenlijst: https://nl.surveymonkey.com/r/EnqueteJeugdsprong


Meer info over Jeugdsprong: Jeugdzorg en Vereniging Nederlandse Gemeenten: financiële verlichting, maar onverminderde bewustzijnsvernauwing, Blogs Beroepseer, 21 december 2021: https://beroepseer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer