Buurtzorg winnaar Beste Werkgevers 2011

buurtzorg_logoOp woensdag 28 september heeft onderzoeksbureau Effectory de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2011 bekend gemaakt.

Winnaar is Stichting Buurtzorg Nederland in de categorie meer dan 1000 medewerkers die een 8,7  behaalde voor algemene tevredenheid. Red Bull behaalde in de categorie minder dan 1000 medewerkers een 8,8. Uitzonderlijk hoge scores, het Nederlandse gemiddelde ligt op een 7,4, bijna anderhalf punt lager.

Hoe maken de winnaars gebruik van de kracht en energie van hun medewerkers?

Jos de Blok, oprichter van Stichting Buurtzorg Nederland, vertelt: “Bij Buurtzorg kunnen wijkverpleegkundigen weer doen waar hun hart ligt: het bieden van professionele zorg aan mensen die hun ondersteuning nodig hebben. 360 teams door het hele land bepalen zelf hoe zij die zorg inrichten, zonder dat een manager daarboven staat. Wij willen ons credo ‘menselijkheid boven bureaucratie’ blijven waarmaken als werkgever”.

Red Bull en Stichting Buurtzorg beste werkgevers 2011, De Volkskrant, 28 september 2011: https://www.volkskrant.nl

Beste Werkgevers 2011 bekend, door Lysan Pot, Effectory,

Op 24 augustus 2011 zijn de resultaten gepubliceerd van een grootschalig Beste Werkgeversonderzoek van Effectory. Daaruit bleek dat medewerkers van de 100 Beste Werkgevers van Nederland erg tevreden zijn over hun werk / privé balans. Aan het onderzoek hebben ruim 190.000 respondenten uit 300 organisaties meegewerkt. Het geheim van de Beste Werkgevers? Niet minder uren werken, maar een beetje begrip van de baas doet wonderen.

Lees meer hierover op de site van Effectory: Begrip van de baas essentieel voor goede werk/prive balans, door Guido Heezen, 24 augustus 2011: www.effectory.nl

beste_werkgevers2011_magazine

 

Het Beste Werkgevers Keurmerk.
Laat zien dat je je medewerkers serieus neemt:
https://www.beste-werkgevers.nl/#hoe-werkt-het

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer