Deelnemen aan groepsgesprekken met gezagsdragers?

Na de boeken Beroepszeer en Beroepstrots is er een derde boek over professionals in aantocht van Thijs Jansen en Gabriël van den Brink, samen met René Kneyber.
Het zal gaan over professionals die hun werk moeten doen met burgers/cliënten die de relatie niet vrijwillig hebben gekozen: politie-agenten, buschauffeurs, conducteurs, leraren (leerplichtig onderwijs), reclasseringsambtenaren, klantmanagers/werkcoaches, gezinscoaches/voogden, IND-ers e.a.

Voor het boek is Thijs Jansen op zoek naar professionals uit deze groepen die in de komende maanden twee keer  willen deelnemen aan een gemengd groepsgesprek over hun gezagsuitoefening in de praktijk van alledag.
Wil je met anderen een keer van gedachten wisselen over hoe jij dat doet en welke problemen je tegen komt en welke oplossingen je bedacht hebt, laat het dan weten.
Een groot artikel in het boek zal gebaseerd worden op de informatie uit de groepsgesprekken. Je zult niet met naam en toenaam geciteerd worden als je dat niet wenst.
Plek van de gesprekken: in het  midden van het land.
Duur van de gesprekken: 2 uur.

Wil je zelf of weet je iemand? Reageer of mail Thijs Jansen: thijsjansen@beroepseer.nl

omslag_beroepstrots_kl omslag_beroepszeer_kl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer