Aanmelden tot 15 juli voor KNMG-verkiezing ‘Geneeskundestudent van het jaar 2021’

Wie wint in 2021 de verkiezing Geneeskundestudent van het Jaar en gaat naar huis met de KNMG Studentenprijs? De prijs wordt in 2021 voor het eerst uitgereikt aan een maatschappelijk bevlogen student die in de afgelopen periode onderscheidend actief is geweest met het helpen van anderen.

Denk bijvoorbeeld aan een student die tijdens de coronacrisis vrijwilligers enthousiasmeerde om te werken op een corona-afdeling. Of een student die een project opstartte om eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Belangrijkste criterium is dat de student zijn vaardigheden en kennis van de geneeskunde inzet om andere mensen te helpen.

Ken jij deze student, of ben jij deze student? Vul dan voor 15 juli 2021 het aanmeldformulier in. Kandidaten worden voorgedragen aan de jury, die drie finalisten kiest. De jury bestaat, naast de voorzitters van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG) en de belangenbehartiger van geneeskundestudenten De Geneeskundestudent, uit Aura Timen en Angela Maas. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de stemmen van het publiek.

De winnaar van de verkiezing KNMG Studentenprijs 2021 ontvangt 5.000 euro.

De KNMG Studentenprijs is een initiatief van de KNMG en De Geneeskundestudent. De prijs beoogt maatschappelijk betrokken studenten een podium geven, alsmede de waardering die zij verdienen.

Meer info over verkiezing, procedure, criiteria en aanmelden bij KNMG: www.knmg.nl/opleiding-herregistratie-carriere/geneeskundestudent-van-het-jaar/verkiezing.htm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer