Aanmelden kandidaten voor verkiezing ‘Zorgmanager van het jaar’ kan tot 31/12

lauwerkrans-ligt-al-klaar-voor-winnaar-verkiezing-beste-zorgmanager-van-het-jaar-2018

Elk jaar organiseert Zorgvisie de verkiezing van de Zorgmanager van het jaar. Zorgvisie is een magazine voor nieuws, achtergrondartikelen en analyses over actuele thema’s in de gezondheidszorg.

De prijs van Zorgmanager van het jaar wordt uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd. De prijs ging in 2018 naar Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter van Middin uit Rijswijk. Zij ontving de prijs vanwege haar besliste stijl van leidinggeven en voor haar inzet voor landelijke programma’s voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

De inschrijvingsprocedure staat open tot 31 december 2018. Aanmelden kan via een mail aan hoofdredacteur Eric Bassant van Zorgvisie: eric.bassant@bsl.nl

Een voorwaarde om mee te kunnen doen, is dat de bestuurder werkzaam is bij een organisatie die het huis op orde heeft, dat wil zeggen: een goede reputatie en een gezonde financiële basis.

Zie verder: Wie wordt de nieuwe Zorgmanager van het Jaar? Zorgvisie, 27 augustus 2018: www.zorgvisie.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer