Uitnodiging webinar ‘Het recht op ambtelijk vakmanschap in de uitvoering’

U i t n o d i g i n g

A+O Fonds Rijk, de Centrale voor Middelbare en Hogere Functionarissen (CMHF) en Stichting Beroepseer nodigen u uit voor een interactief webinar over

Het recht op ambtelijk vakmanschap in de uitvoering

Datum Donderdag 24 november 2022
Tijd 15.30 – 17.00 uur. Digitale inloop vanaf 15.15 uur
Medium Webex

Op 6 oktober jl. heeft Stichting Beroepseer het boek Het recht op ambtelijk vakmanschap gepubliceerd, gemaakt in opdracht van het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds Rijk (A+O fonds Rijk) en in samenwerking met de Centrale van Middelbare en Hogere Functionarissen (CMHF). De redactie pleit in dit boek voor de emancipatie van de uitvoering.

Werk aan uitvoering
De rijksoverheid ziet de noodzaak om de uitvoering te versterken en heeft daarvoor onder andere het programma Werk aan Uitvoering (WAU) opgezet. Dit programma heeft als doel de publieke dienstverlening te verbeteren en beter aan te sluiten op de verwachtingen en behoeften van burgers en ondernemers. Ze werken binnen zes thema’s: dienstverlening, digitalisering, wetgeving, samenwerken in de driehoek, statuur en vakmanschap, en de rol van de politiek.

Hans IJsselstein (plv. programmadirecteur) en Gamze Aslancik (veranderkundige) zijn te gast. In dit interactieve webinar vertellen zij meer over de opzet en inhoud van de WAU, waar ze momenteel mee bezig zijn en welke aanknopingspunten ze zien in het boek Het recht op ambtelijk vakmanschap.
Thijs Jansen, directeur van Stichting Beroepseer en voorzitter van de redactie van het boek gaat met hen en met u in gesprek over wat er nodig is om echt werk te maken van het recht op ambtelijk vakmanschap in de uitvoering.

Voor wie
Deze bijeenkomst is bedoeld voor ambtenaren (werkzaam in beleid, uitvoering of toezicht), bestuurders, volksvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden.

Aanmelden
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.
U kunt zich per e-mail aanmelden bij Astrid Franken: secretariaat@cmhf-overheid.nl. Vermeld naam, e-mailadres en organisatie waar je werkt.

 

Het recht op ambtelijk vakmanschap verschenen: https://beroepseer.nl/actueel-in-beroepseer/het-recht-op-ambtelijk-vakmanschap-verschenen/

Werk aan uitvoering: https://www.werkaanuitvoering.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer