December-actie Beroepseer: 2 boeken voor de prijs van 1

beroepseer actie 2De verkiezing van Trump en de Brexit illustreren het toenemende populisme in de wereld. Met de Tweede Kamerverkiezingen in zicht is de vraag waar wij in Nederland voor kiezen, populistisch of moreel gezag?

De Stichting Beroepseer kiest voor moreel gezag. Om deze boodschap te ondersteunen hebben wij een kerstaanbieding. Bij aankoop van het essay Ambtelijk vakmanschapen moreel gezag voor € 19,99, krijgt u een gedrukt exemplaar van de bundel Moraliteit in actie cadeau.

Het essay Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag pleit voor het herstel van vertrouwen in de politiek, herstel van overheidsgezag en het actief benutten van morele gezagsbronnen. In de bundel Moraliteit in actie valt te lezen hoe tien succesvolle sociale voortrekkers – onder wie Jos de Blok, Jaco van Hoorn en Barend Rombout- moreel gezag in de praktijk brengen.

Wilt u gebruikmaken van de actie, neemt u dan contact op met Corné van der Meulen via: c.vandermeulen@beroepseer.nl. Verzending is gratis. De actie is geldig tot en met 1 januari 2017.

Meer over Ambtelijk vakmanschap en moreel gezag: https://beroepseer.nl

Meer over Moraliteit in actie: https://beroepseer.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer