Tweede druk verschenen van Écht doen wat nodig is

Tweede druk van boek Echt doen wat nodig is

De tweede druk van het boek Écht doen wat nodig is. Pleidooi voor kleinschalige effectieve jeugdhulp is verschenen op 14 maart 2019. Het betreft een ongewijzigde herdruk van de eerste uitgave die op 21 november 2018 werd gepresenteerd. Een tweede druk was nodig nadat binnen vier maanden na verschijning de eerste druk volledig was uitverkocht.

De noodzakelijke omslag in de jeugdhulp wordt allang voorgeleefd door vernieuwers

Nu veel gemeenten met forse tekorten op de jeugdhulp kampen, krijgen budgetplafonds, keukentafelgesprekken en wachtlijsten de sector opnieuw in de greep. Die terugval is onverstandig en onnodig. De pijnlijke gevolgen van de broodnodige veranderingen moeten bij de sector worden gelegd, niet langer bij kinderen, jongeren en ouders.

De noodzakelijke omslag in de jeugdhulp wordt allang voorgeleefd door vernieuwers die met de vaste reflexen van de sector gebroken hebben, zich dienstbaar opstellen en laten zien dat er een andere en betere jeugdhulp mogelijk is. Dit boek bevat tegendraadse oplossingsrichtingen uit de wetenschap en beroepspraktijk die de weg wijzen naar een jeugdhulp waarin gezagsvolle en vakkundige professionals eindelijk kunnen doen wat écht nodig is. Laten we die zo spoedig mogelijk ter harte nemen zodat de jeugdhulp écht kan doen wat nodig is. Het kan, dus het moet!

Verkoop

Omslag Echt doen wat nodig is, over jeugdhulpDe tweede druk van Écht doen wat nodig is. Pleidooi voor kleinschalige effectieve jeugdhulp is te bestellen voor € 25 in de webshop van Stichting Beroepseer. Het boek is ook verkrijgbaar via de boekhandel.

Verslag van presentatie Écht doen wat nodig is en het Alternatieven-lab jeugdhulp, Beroepseer, 6 december 2018:  https://beroepseer.nl

Foto‘s: Nadat de boeken van de drukpers zijn gerold stapelen de katernen zich op voordat ze gebonden worden, van een kaft voorzien en op pallets vervoerd naar het Centraal Boekhuis (CB) in Culemborg, distributiebedrijf voor de Nederlandse boekhandel. Op de foto helemaal bovenaan is te zien hoe de kaft van Écht doen wat nodig is om het binnenwerk wordt gelegd.

 

Comments (2)

    • Maurits Hoenders

      Hi, this book is not available in English (yet). If there’s interest in having an international version in the UK, we’re definitely to explore the possibilities.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer