Angelique de la Cousine

Angelique de la CousineDrs. Angelique de la Cousine (1968) is directeur Bedrijfsvoering arrondissementsparket Centrale Verwerking bij het Openbaar Ministerie. Daarvoor was zij van september 2011 tot medio 2017 directeur Douane van de regio Groningen. Bij de Douane en Belastingdienst heeft zij meerdere functies bekleed. Gedurende lange tijd was zij landelijk programma- en projectmanager, waarbij veranderkundige vraagstukken een belangrijke component uitmaakten van haar werk. Tevens waren complexe afwegingen tussen politiek, beleid en uitvoering daar aan de orde van de dag. Daarvoor is zij een aantal jaren werkzaam geweest als belastingadviseur bij KPMG Meijburg en Deloitte.

Angelique de la Cousine: “In mijn werk ga ik ervan uit dat de dialoog met leidinggevenden en medewerkers over wat hen drijft als professional leidt tot een hoog commitment aan de doelstelling van de organisatie. Medewerkers worden zoveel mogelijk ondersteund in hun vakmanschap. Op die manier kunnen zij zich op een zinvolle manier vanuit de organisatie inzetten om een bijdrage te leveren aan de maatschappij”.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer