Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van reflectie en ethiek- Verwenweek voor de zorg in coronatijd

23 november 2020 - 27 november 2020

Van maandag 23 t/m vrijdag 27 november 2020 vindt de Week van reflectie en ethiek plaats. Zorgprofessionals gaan in gesprek over goede zorg en morele vragen in de dagelijkse praktijk. De Week van reflectie is dit jaar uitgeroepen tot Verwenweek voor de zorg in coronatijd. Een week om alle zorgprofessionals te verwennen, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de kwaliteit van de zorg, ook in coronatijd.  Als dank en waardering voor de grote inzet. Iedereen kan meedoen aan deze speciale verwenweek.

De Week van reflectie en ethiek is in dertien jaar uitgegroeid tot toonaangevend initiatief in de zorg, met enthousiaste deelnemers en jaarlijks duizenden inspirerende activiteiten. Zorginstellingen, jeugdhulporganisaties, opleidingen en andere betrokkenen in het hele land doen mee aan de Week van reflectie.

In gesprek over goede zorg

Verpleegkundigen, verzorgenden, bestuurders, directeuren en leidinggevenden in de zorg, jeugdhulpmedewerkers, artsen, specialisten, en vele anderen gaan in de Week van reflectie in gesprek over goede zorg, en morele dilemma’s en  vragen in de dagelijkse praktijk.
Zorginstellingen organiseren inspirerende activiteiten. Bijdragen zijn welkom. Laat weten dat uw organisatie meedoet, en meld activiteiten aan voor de activiteitenagenda Week van reflectie 2020: www.weekvanreflectie.nl/activiteiten20.html

Iedereen kan meedoen

Iedereen kan meedoen aan de verwenweek voor de zorg: bakkers, bloemisten, restauranthouders, traiteurs, musici, patissiers, enzovoort. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen, en zorginstellingen in uw omgeving te verwennen met speciale attenties.
Laat zien dat alle inzet voor de zorg wordt gewaardeerd. Maak publiciteit voor uw initiatieven en laat weten dat u meedoet: info@weekvanreflectie.nl

Breed samenwerkingsverband

De Week van reflectie is een breed en innovatief samenwerkingsverband van zorginstellingen, jeugdhulp, jeugdgezondheidszorg, welzijn, sociaal domein, opleidingen, Commissies Ethiek, Cliëntenraden en ambassadeurs. De Week van reflectie is een
maatschappelijke non-profit organisatie. Initiatief en organisatie Week van reflectie: AnneMarie Bloemhoff & Jack van Raay, Ethiek Academy, i.s.m. zorginstellingen, jeughulp, opleidingen en andere betrokkenen in het hele land.

Online-gesprekken

Online met elkaar in gesprek over ethische dilemma’s? Er is een online leeromgeving om met elkaar in gesprek te gaan, waarbij de interactie tussen alle betrokkenen gewaarborgd is. Meer info bij het Reflectieteam Week van reflectie

Week van reflectie: https://weekvanreflectie.nl

Gegevens

Begin:
23 november 2020
Einde:
27 november 2020
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer