Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de integriteit

1 december 2023 - 8 december 2023

In de Week van de Integriteit, van 1 t/m 8 december 2023, staat het belang van integriteit centraal, op de werkvloer en in de bestuurskamer, binnen en tussen organisaties. Wat mogen we verwachten van medewerkers, van ambtenaren en bestuurders? Maar ook, wat is de verantwoordelijkheid van politici? Wat hebben bedrijven te doen, binnen Nederland, maar ook in het buitenland als zij internationaal zakendoen?

Hoe creëer je een veilige werkomgeving?
Dat is de vraag die het hele jaar door centraal staat in het actieve netwerk van de Week van de Integriteit: een multi-stakeholder netwerk van inmiddels meer dan 100 organisaties die ervaringen delen en van elkaar leren. Tijdens bijeenkomsten staan thema’s als cultuur en gedrag, dilemma’s, leiderschap, compliance en sancties centraal. Voor de partners zijn de bijeenkomsten een uitgelezen mogelijkheid ervaringen uit te wisselen, te leren en te bouwen aan een organisatie waar je trots op bent.

Integriteit is ieders verantwoordelijkheid

Integer handelen betekent: doen waarvoor je bent aangesteld en kunnen verantwoorden wat je doet. Een integere organisatie is een organisatie die recht doet aan de mensen en organisaties met wie en waarvoor zij werkt. Het is een organisatie die vertrouwen geniet, zowel van binnenuit als van buitenaf.

Meld uw organisatie aan als partner. Meedoen is kosteloos. Als partner kunt u een donatie doen aan de Stichting Week van de Integriteit. Indien u interesse heeft om partner te worden, kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@icc.nl

Zie verder: www.weekvandeintegriteit.nl/aanmelden/

Slotconferentie in Vredespaleis, Den Haag

De ICC International Integrity & Anti-Corruption Conference 2023 vindt plaats op vrijdag 8 december 2023.

On Friday 8 December 2023, the 7th edition of the  ICC International Integrity and Anti-Corruption Conference will be held, in the Peace Palace, The Hague (The Netherlands). This unique multi-stakeholder conference on integrity, trust and the fight against corruption aims to inspire, exchange ideas and further shape agendas on the following theme: The Moral Compass: Why circumstances matter.

Meer info op: ww.weekvandeintegriteit.nl/slotconferentie/

Week van de integriteit: www.weekvandeintegriteit.nl

Gegevens

Begin:
1 december 2023
Einde:
8 december 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer