Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Week tegen eenzaamheid’. De Week wordt geopend op 28 september in Den Haag

28 september 2022 @ 00:00 - 6 oktober 2022 @ 23:59

De Week tegen eenzaamheid vindt plaats van 29 september tot en met 6 oktober 2022 en wordt in het kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Tijdens deze week zijn er elk jaar honderden activiteiten in het hele land waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit.

Ga naar de site van Een tegen eenzaamheid voor alle mogelijkheden die de Week biedt: www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/
 
Opening in Den Haag op 28 september

De Week tegen eenzaamheid word geopend op woensdagmiddag 28 september 2022 in Den Haag. Bijzonder welkom zijn mensen die in werk of activiteiten te maken hebben met het thema eenzaamheid. Onder wie vertegenwoordigers van landelijke organisaties en bedrijven, projectleiders van lokale coalities tegen eenzaamheid, vrijwilligers, professionals, sociaal ondernemers, ervaringsdeskundigen, wethouders, en beleidsmedewerkers.

Klik hier voor inschrijven en het programma van de openingsmiddag: www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/openingsevent-week-tegen-eenzaamheid/
 
Initiatieven

Mensen en organisaties zetten zich op allerlei manieren in om eenzaamheid te verminderen en voorkomen. Zie hoe zij het verschil maken op: www.eentegeneenzaamheid.nl/dit-kun-jij-doen/zo-maak-je-het-verschil/


Week tegen eenzaamheid: https://www.eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid/

Een tegen eenzaamheid: https://www.eentegeneenzaamheid.nl/

 

“Eenzaamheid is het subjectief ervaren van een onplezierig of ontoelaatbaar gemis aan (kwaliteit van) bepaalde sociale relaties. Het kan zijn dat het aantal contacten dat men heeft met andere mensen geringer is dan men wenst. Het kan ook zijn dat de kwaliteit van de gerealiseerde relaties achterblijft bij de wensen.”

 

Gegevens

Begin:
28 september 2022 @ 00:00
Einde:
6 oktober 2022 @ 23:59
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer