Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk congres Jonge kind AOb en HJK: Spelen met ruimte

28 september 2022 @ 09:00 - 16:30

De 6e editie van het Landelijk congres Jonge kind AOb en vakblad HJK (de wereld van het jonge kind) vindt plaats in Bussum op woensdag 28 september 2022. Het is hét congres voor de onderbouw. Voor leerkrachten, bouwcoördinatoren en directies.

Het thema van deze editie is Spelen met ruimte. We hebben het dan over zowel de fysieke ruimte buiten en binnen, de ruimte die de professional heeft om zich te ontwikkelen, als de ruimte voor het kind.

 

Mark Mieras start de dag met een inspirerende lezing: Kinderen zijn jonge wetenschappers.
Mieras is wetenschapsjournalist en gespecialiseerd in hersenonderzoek. Hij is auteur van de bestsellers Ben ik dat?​ en Liefde​.

Daarna zijn er dertig workshops,  lezingen en inspirerende praktijkvoorbeelden van specialisten of collega’s, verdeeld over drie rondes. Tussendoor kun je de informatiemarkt bezoeken. Daar zie je de nieuwste materialen en methodes, en maak je kennis met deskundigen uit verschillende organisaties.

 

HJK 50 jaar

In september 2022 bestaat HJK 50 jaar! In de stand van HJK kun je in gesprek gaan met verschillende experts en krijg je de speciale jubileumuitgave HJK 50 jaar: Wij vieren feest, feest je mee? gratis mee naar huis! De AOb is ook ruim vertegenwoordigd met zijn onderwijsspecialisten om eventuele vragen over actuele onderwerpen te beantwoorden.

 

Klik hier voor het complete programmaboekje: www.aob.nl/wp-content/uploads/2022/07/Programmaboekje-Spelen-met-ruimte-28-september-2022.pdf

 

Datum en tijd: Woensdag 28 september 2022, van 9.00 – 16.30 uur
Plaats: Het Spant!, Doctor Abraham Kuyperlaan 3,  Bussum
Entree: Kortingsprijs leden AOb en abonnees HJK € 215,-; normale prijs € 245,-

Aanmelden bij AOb: www.aob.nl/jongekind/

 

Gegevens

Datum:
28 september 2022
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Bussum

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer