Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Week van de medezeggenschap: De toekomt is waardevolle zorg

3 oktober 2022 - 7 oktober 2022

De Week van de Medezeggenschap vindt in 2022 plaats van 3 tot en met 7 oktober. Het is een week vol ontmoeting en inspiratie rondom medezeggenschap en waardevolle zorg. Thema is dit jaar: De toekomst is waardevolle zorg. 

Voor de Week van de Medezeggenschap riepen LOC Waardevolle zorg – netwerk van mensen die betrokken zijn bij zorg en welzijn –  en ActiZ – branchevereniging van zorgondernemers, zorgorganisaties en cliëntenraden – op om goede voorbeelden rond medezeggenschap aan te dragen. Uit de inzendingen zijn vijf organisaties gekozen. In videogesprekken vertellen zij meer over de manier waarop  medezeggenschap is geregeld, en waarom het zo’n succes is. De gesprekken zijn ter inspiratie van andere cliëntenraden, zorgbestuurders en -organisaties.

Ga naar de site van ActiZ: Medezeggenschap doe je samen: goede voorbeelden van zorgorganisaties en cliëntenraden, 20 mei 2022: www.actiz.nl/medezeggenschap-doe-je-samen-goede-voorbeelden-van-zorgorganisaties-en-clientenraden

Vooruit kijken
De toekomst is waardevolle zorg. LOC wil in deze week vooruitkijken en nieuwe perspectieven ontwikkelen: hoe komen we via waardevolle medezeggenschap tot zorg die uitgaat van de waarde(n) van mensen? Durven we zelfs nog verder te dromen: een Waardevolle samenleving?

Programma op locatie en online
Iedere dag van de week begint met een plenair programma met diverse sprekers op locatie.
Locatie Kanaal30 – Kanaalweg 30 in Utrecht –  biedt een scala aan sessies met tips en handvatten om de medezeggenschap te versterken, te groeien in vaardigheden of inspiratie op te doen. Na het plenaire programma is er ruimte voor uitwisseling met andere cliëntenraadsleden, ondersteuners, bestuurders en andere betrokkenen.

Deelnamekosten
Deelname aan de Week van de Medezeggenschap is kosteloos voor leden van LOC. Wie nog geen lid is van LOC betaalt € 195,- voor deelname aan een dag in Utrecht (inclusief lunch) of € 25,- per online sessie.
Door nu lid te worden, kun je als hele cliëntenraad direct kosteloos meedoen met de Week van de Medezeggenschap.
 
Volledig programma, aanmelden en meer info bij Cliëntenraad: www.clientenraad.nl/bijeenkomsten/week-van-de-medezeggenschap-2022/

Gegevens

Begin:
3 oktober 2022
Einde:
7 oktober 2022
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer