Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Onderwijsweek: Lang leve leren

3 oktober 2022 - 7 oktober 2022

De Nationale Onderwijsweek vindt plaats van 3 tot en met 7 oktober 2022.

In de Nationale Onderwijsweek krijgt het onderwijs een podium om al het moois dat er in de sector gebeurt te delen.  Het thema voor 2022 Lang leve leren  staat symbool voor in beweging zijn en je ontplooien: leren doet iedereen, altijd!

 

Onderwijsstad

De Nationale Onderwijsstad is het epicentrum van de Nationale Onderwijsweek. Dit jaar is dat niet een fysieke stad maar een virtuele Onderwijsstad van de toekomst.  We zweven boven het onderwijslandschap, om in gesprek te gaan over onderwijsvraagstukken en -oplossingen in de praktijk rond het thema Lang leve Leren!

 

Dag van de Leraar

5 oktober is het  International World Teachers’ Day. In Nederland de Dag van de Leraar,  bedoeld als een feestdag voor alle leraren in Nederland. Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van onderwijs.

Op 5 oktober wordt in Nederland ook de Leraar van het Jaar bekend gemaakt in de sectoren primair-, speciaal en voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.
De genomineerden van 2022 staan vermeld op de site van Leraren van het Jaar: https://lerarenvanhetjaar.nl/genomineerden-2022/

 

Nationale Onderwijstalenten

Elk jaar wordt lerarenopleidingen verzocht hun studenten te nomineren voor de titel van talentvolle leraren-in-de-dop in primair en voortgezet onderwijs. De twee winnaars zijn een jaar lang de Nationale Onderwijstalenten. De winnaar worden gekozen tijdens de Onderwijsweek in oktober.

Meer info over de Onderwijstalenten op: https://www.nationaleonderwijsweek.nl/onderwijstalenten

 

Volledig programma Nationale Onderwijsweek 2022: www.nationaleonderwijsweek.nl/nationaleonderwijsweek

 

 

Gegevens

Begin:
3 oktober 2022
Einde:
7 oktober 2022
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer