Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijsavond met Monique Leijgraaf en Nina Hosseini: Waar draagt kritisch opleidingsonderwijs aan bij?

26 januari 2023 @ 19:30 - 21:30

Thema van de NIVOZ-Onderwijsavonden voor de periode 2022 – 2023 is:  Wat is er nodig om íeder kind goed onderwijs te bieden?

In de nieuwe reeks NIVOZ-onderwijsavonden – schooljaar 2022-2023 – wordt de betekenis onderzocht van verschil maken vanuit het streven naar inclusief onderwijs. We zullen dit vraagstuk verkennen op de verschillende lagen binnen en buiten het onderwijs; de leraar in de klas staat centraal, maar ook de school, de lerarenopleiding en het onderwijssysteem komen aan de orde. Hoe kunnen we verschillen omarmen en inzetten? Wat is er nodig om ieder kind goed onderwijs te kunnen bieden?

Locatie en tijd

NIVOZ heeft de nieuwe reeks Onderwijsavonden geprogrammeerd onder de titel: De betekenis van verschil – Over inclusief onderwijs en het handelen van de leraar. Daarvan vinden er vier in Driebergen plaats, in het vertrouwde theater Maitland op landgoed de Horst dat plaats biedt aan maximaal 270 mensen. De andere twee avonden vinden plaats op de nieuwe locatie in Rotterdam-Zuid, aan de Doklaan 10. De verwachting is dat deze locatie in gebruik wordt genomen vanaf januari 2023. Het gebouw bevat een fraai auditorium dat 45 mensen kan herbergen.

Alle NIVOZ-onderwijsavonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond de klok van 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de deur open.

Data  NIVOZ-onderwijsavonden 2022-2023

Driebergen – De Horst 1

Rotterdam – Doklaan 10

Tickets (studenten met korting)

Een ticket kost 40 euro. Studenten 15 euro.  Er zijn 25 plaatsen beschikbaar voor studenten.

Volledig programma, bestellen tickets en meer info bij NIVOZ: https://nivoz.nl/nl/nieuwe-serie-nivoz-onderwijsavonden-de-betekenis-van-verschil-maken-vanuit-het-streven-naar-inclusief-onderwijs

 

Gegevens

Datum:
26 januari 2023
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer