Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren

22 september 2022 @ 13:00 - 17:00

De conferentie Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren vindt plaats in De Kuip in Rotterdam op 22 september 2022. Centraal staat het belang van samenwerking en aandacht voor dit thema.
 
De middag gaat van start met een podiumgesprek door gastheer Karim Amghar. Experts uit onderwijs, politie, hulpverlening en wetenschap gaan in op wat er speelt én wat men samen kan doen tegen agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren.
 
Na dit gesprek kunnen de deelnemers  twee inspiratiesessies volgen waar professionals uit het onderwijs en partnerorganisaties op verschillende thema’s de diepte ingaan.  Van de partij zijn het jongerenwerk, de politie, Stichting Criminal Minded, het Nederlands Jeugdinstituut, leraar van het jaar Ismail Aghzanay, Expertisecentrum Sociale Veiligheid en PBS-coaches Daan en André.
Tussen de twee rondes van inspiratiesessies is er ruimte voor ontmoeting.
 
De conferentie is onderdeel van het project De krachten bundelend naar sociale veiligheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs. 
 

Voor wie?

Alle Rotterdamse professionals die te maken hebben en werken met jongeren in het voortgezet (speciaal) onderwijs: onderwijsprofessionals én partnerorganisaties zoals jeugdhulp en veiligheidsinstanties.
 
Datum en tijd: Donderdag 22 september 2022, van 13.00 – 17.00 uur
Plaats: De Kuip, Rotterdam
Entree: Gratis
 
Meer info over de tien inspiratiesessies: https://onderwijs010.nl/inspiratiesessies/
 
Aanmelden via het formulier op: https://forms.office.com/r/qndnf8dHtc
 
Volledig programma en meer info op Onderwijs 010: https://onderwijs010.nl/agenda/conferentie-agressie-en-wapenbezit-onder-rotterdamse-jongeren/
 
Agressie en wapenbezit in de klas, Onderwijs 010: https://onderwijs010.nl/werkwijzer-agressie-en-wapenbezit-in-de-klas/
 

Gegevens

Datum:
22 september 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer