Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Better future now festival

22 september 2022 - 25 september 2022

In het weekeind van donderdag 22 tot en met zondag 25 september 2022 onderzoekt Waag Futurelab tijdens het Better future now festival  wat er gebeurt als we de economische spelregels veranderen.

Consumeren is lekker, maar er zijn grenzen aan de groei. Naast de vernietiging van het milieu groeit ook de kloof tussen arm en rijk. Is het kapitalisme – ons economische systeem dat gericht is op efficiëntie, winst en groei – nog wel van deze tijd? En zo niet, wat is een goed alternatief?

Stel je verbeelding in werking. Wat als onze planeet opnieuw kon worden ingericht? Helemaal vanaf nul?  Zouden we  het dan op dezelfde manier doen? In het weekend van donderdag 22 tot en met zondag 25 september 2-22 is er het Better future now festival, op diverse locaties in Amsterdam, w.o. Waag, New Metropolis en Pakhuis de Zwijger.

Het festival wordt georganiseerd door Waag Futurelab en is onderdeel van het vierjarige programma Expedities naar planet B waar Waag de uitdaging aangaat om een antwoord te vinden op de ontwerpopgave Wat als planet B wél zou bestaan?

Het festival is gratis en iedereen is uitgenodigd.

Ga voor programma en meer info naar Waag: https://waag.org/nl/event/better-future-now-festival/

Gegevens

Begin:
22 september 2022
Einde:
25 september 2022
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer