Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10 jaar Lessen voor de Pers

8 oktober 2023 - 7 januari 2024

Journalisten een spiegel voorhouden in hun eigen vakblad. Dat is het doel van de rubriek Lessen voor de Pers in Villamedia Magazine, waarbij geïnterviewden van buiten de journalistiek hun – kritische én positieve – lessen formuleren, De rubriek die vanaf het begin wordt gemaakt door journalist Raymond Krul en fotograaf Duco de Vries, bestaat tien jaar.

Ter gelegenheid van het jubileum organiseert mediamuseum Beeld & Geluid Den Haag een expositie. De portretten van de bijna honderd geïnterviewden zijn te zien, gelardeerd met hun belangrijkste les voor de pers. Niet alleen geven de foto’s en citaten een gevarieerd overzicht van het denken over media en journalistiek, ze geven ook een tijdsbeeld van het afgelopen decennium.

Met Renske Leijten, Marco Kroon, Hans Faber, Onno Hoes, Kim Putters, Laurentien van Oranje, Selçuk Öztürk, Jaap van Dissel, Sarina Wiegman, Boer Jos en vele anderen

Datum en tijd: Zondag 8 oktober 2023 – zondag 7 januari 2024. Geopend dinsdag tot en met zondag van 10.00 – 17.00 uur
Plaats: Mediamuseum Beeld & Geluid, Zeestraat 82, Den Haag

Meer info op Beeld & Geluid: https://beeldengeluid.nl/

Gegevens

Begin:
8 oktober 2023
Einde:
7 januari 2024
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer