Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Museumnacht Den Haag

7 oktober 2023 | 20:00 - 8 oktober 2023 | 01:00

Museumnacht Den Haag vindt plaats  in mediamuseum Beeld & Geluid op zaterdag
7 oktober 2023.

Met Francine Oomen van Mediacafé: Hoe overleef ik…. TikTok?
In het Mediacafé ga je in gesprek met de Nederlands schrijfster Francine Oomen, bekend van de Hoe overleef ik-bestseller boekenreeks.Samen met andere Museumnachtbezoekers bespreek je dilemma’s en uitdagingen waar jij in je generatie mee te maken hebt en tegenkomt op onder meer TikTok. Hoe zit het met jouw vriendschappen, faalangst, keuzestress, zelfbeeld en toekomstdromen? Waar haal jij je inspiratie vandaan en op welke manier helpen of belemmeren sociale media je in jouw dagelijks leven? Francine voorziet je van de beste survivaltips!

Andere programma-onderdelen

– DJ Onno Post & DJ’s Future Intel Posse, DJ Onno Post warmt de vloer onder je op met zijn hete en vurige deuntjes. Onno draait voornamelijk alternative dance, Jazz en pop.  F.I.P pakt ‘em later op de avond over. F.I.P staat voor Future Intel Posse aka future intel crew. Verschillend van samenstelling, verenigd in toekomstvisie. Verwacht experimenten en verrassingen.

– Film School – ROSE academy:  5 korte films gemaakt door Haagsche jongeren van 18 tot 26 jaar

– BLCKBX: Een theatrale tijdcapsule,: BLCKBX is een theatrale tijdcapsule van 12 jongeren over thema’s uit hun eigen leven en media en hun verbondenheid in een steeds sneller veranderende wereld. Performance, spoken word en dans. BLCKBX is een traject van Rabarber,  Den Haag

– Quiz: Herinner je dit nog? One Direction, Justin Bieber, de eerste Ipad, Lena Lijstje, Het Klokhuis en loombandjes, ze hebben iets met elkaar gemeen. Ze komen allemaal uit de 2010’s! Wie staarde naar jou vanaf de poster boven je bed? En wat weet jij nog van je lievelingsserie en favo muziek van vroeger? Test het in de Herinner je dit nog-quiz!

Datum en tijd: Zaterdag 7 oktober 2023, van 20:00 – 01:00 uur
Plaats: Mediamuseum Beeld & Geluid, Zeestraat 82, Den Haag

Volledig programma, aanmelden en meer info op Beeld & Geluid: https://beeldengeluid.nl/bezoek/agenda/museumnacht-den-haag

Museumnacht Den Haag is een initiatief van Stichting Haagse Museumnacht en Donkergroen creators.

Gegevens

Begin:
7 oktober 2023 | 20:00
Einde:
8 oktober 2023 | 01:00

Locatie

Den Haag