Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week tegen Armoede met lezingen, workshops en symposium

9 oktober 2023 - 13 oktober 2023

Méér aandacht voor armoede. Je sociaaleconomische positie beïnvloedt namelijk hoe gezond je je voelt en hoe oud je wordt. Elk jaar organiseert de Hogeschool HAN de Week tegen armoede. Dit jaar van 9 tot en met 13 oktober 2023. Initiatieven vanuit de HAN zelf, het werkveld en andere disciplines laten zien wat wel werkt tegen armoede.

Voor de meeste activiteiten is iedereen welkom. Voor sommige onderdelen is vooraf aanmelden noodzakelijk.

Opening

De opening van de Week vindt plaats op 9 oktober 2023 in collegezaal A0.05, Kapittelweg 33 in Nijmegen. Na de opening is er een lezing door Tweede Kamerlid René Peters, tevens  voorzitter van de landelijke werkgroep Armoede van het CDA.
Meer info en aanmelden: www.han.nl/over-de-han/onze-focus/fair-health/betere-sociaaleconomische-positie/week-tegen-armoede/

Symposium

Op donderdag 12 oktober 2023 van 10.15 – 17.00 uur is er het symposium Wat wel werkt. Aan de orde komen interventies, aanpakken en ervaringen die werken bij armoede. Het programma bestaat uit een plenair programma met o.m. een lezing van Albert-Jan Kruiter en in het middagprogramma is er keus uit verschillende workshops.

Wat wel werkt is een symposium dat relevant is voor economen, sociaal werkers, zorgprofessionals, leerkrachten en verloskundigen, sportcoaches, woningbouwcorporaties, juristen en ondernemers.
Meer info en aanmelden op: www.han.nl/agenda/2023/10/symposium-wat-wel-werkt-week-tegen-armoede-2023/

Volledig programma van HAN University of Applied Sciences met info over deelname aan de Week tegen armoede: www.han.nl/over-de-han/onze-focus/fair-health/betere-sociaaleconomische-positie/week-tegen-armoede/#

Gegevens

Begin:
9 oktober 2023
Einde:
13 oktober 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Nijmegen