Nieuwe website met ruim 200 proefschriften over verpleegkunde in Nederland en Vlaanderen

Op de nieuwe website proefschriftenverpleegkunde.nl zijn meer dan tweehonderd proefschriften over de verpleegkunde in Nederland en Vlaanderen te raadplegen. Het platform wil deze wetenschappelijke kennis makkelijk toegankelijk maken voor studenten, docenten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Zij kunnen zoeken naar kennis over verpleegkundige zorg bij patiëntproblemen: lichamelijk, psychisch, functioneel of sociaal.
Daarnaast kan gezocht worden op algemene onderwerpen zoals patiëntcategorie, zorgsector, opleiden en beleid. Gepromoveerden en promovendi worden uitgenodigd hun dissertaties hier te uploaden. Hoe meer kennis op dit platform verzameld wordt, des te groter is de kans dat verpleegkundigen deze ook in de praktijk toepassen.

De site is een initiatief van Bureau Lambregts dat al meer dan 25 jaar met kennis en praktische steun bijdraagt aan de ontwikkeling van de verpleegkunde. De site is medemogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Publicaties voor Verpleegkundigen en Verzorgenden.

site proefschriftenverpleegkunde

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer