Meer ruimte voor overleg in de GGz: noodkreet van Joost Walraven

Joost Walraven maakt zich in toenemende mate zorgen over de Geestelijke Gezondheidszorg (GGz). Walraven is klinisch psycholoog, psychotherapeut, teamleider Zorg bij Dimence en hoofddocent Management bij de opleiding tot klinisch psycholoog aan de Radboud Universiteit. Hij heeft een drietal tweets naar de Tweede Kamer gestuurd en op persoonlijke titel een blog met een noodkreet geschreven: Van evidence based naar insurance based behandelen in de GGZ. Daarin noemt hij punt voor punt zijn bezwaren tegen de huidige trend waarin zorgprofessionals steeds meer buiten spel worden gezet en de zorgverzekeraar eenzijdig beslist over een behandeling. Walraven doet ook een aantal aanbevelingen.

Lees de hele blog van Joost Walraven: Noodkreet: van Evidence Based naar Insurance Based behandelen in de GGZ, door Joost Walraven, 22 november 2013: http://walpsy.blogspot.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer