Skip to main content

Meedenken over de zorg van morgen

Meedenken over de zorg van morgen is heel eenvoudig. Op het landelijke online platform Gezonde mening kunt u uw stem laten horen. Gezonde Mening is een panel van mensen die uit eigen ervaring een duidelijke mening hebben over nieuwe en vernieuwende zorgproducten.
Doel is mensen om wie het echt gaat actief te betrekken bij de ontwikkeling van zorginnovaties én ze zo een stem te geven. Echte ervaringen en meningen dus. Van mensen die zélf gebruikmaken van de zorg of zorg geven: van student tot arts, van vrijwilliger tot mantelzorger, van eenmalige zorgafnemer tot iemand die dagelijks zorg nodig heeft. Juist van hun ervaringen en meningen kunnen de ontwikkelaars van zorginnovaties veel leren. De innovaties dragen bij aan betere zorg voor de eindgebruiker binnen de preventieve, curatieve en langdurige zorg.
Er zijn veel slimme ideeën en vernieuwende oplossingen. Er komen er elke dag nieuwe bij. Maar wat werkt? Wélke zorginnovaties maken onze gezondheidszorg écht beter?

Gezonde mening is een initiatief van Care Innovation Center West-Brabant dat zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs en het bedrijfsleven met elkaar verbindt; Academy Het Dorp die door inzet van technologie meer mogelijk wil maken voor mensen met een beperking en Stichting Ikone die de kwaliteit van leven van mensen met een chronische, fysieke, aandoening ondersteunt.
Gezonde mening is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS.

Wie lid wil worden van het panel kan zich aanmelden op de site van Gezonde mening: www.gezondemening.nl

Klik hier voor brochure Gezonde mening: Jouw stem onze zorg: https://gezondemening.nl/wp-content/uploads/2018/03/20180116_Gezonde_Mening_Flyer_HR.pdf

omslag brochure gezonde mening