Bureaucratie snakt naar adem

Vanmiddag was ik bij mijn huisarts en hoorde hem verzuchten …”vreselijk al die bureaucratie”… Waar sloeg dat op, vroeg ik hem? Voor een patiënt met longkanker moest hij zuurstof bestellen. Voorheen belde hij rechtstreeks naar de leverancier, nu moet er eerst een uitgebreide aanvraag naar de verzekeraar, veel tijd, veel papierwerk en de patiënt snakt naar adem. Zelf kreeg ik antibiotica voorgeschreven, via de computer gaf de dokter een ‘druk op de knop’. 20 minuten later lagen mijn pillen pakklaar bij de apotheek… ik hoefde niet eens te betalen!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer