Uitreiking Hulpverleners Award 2013

Op 24 mei 2013 was ik, op uitnodiging van de stichting Hulp voor Hulpverleners, aanwezig bij de uitreiking van de Hulpverlenersaward 2013. Die vond plaats in de Nieuwe Doelen (hoe toepasselijk) te Enkhuizen. Minister Opstelten reikte de Award uit aan de centralist Luciën van den Heuvel van Brandweer Brabant-Noord.

Het was een uiterst zinvolle, sfeervolle en vooral enerverende bijeenkomst in het mooie Enkhuizen. Zinvol vanwege de noodzaak om aandacht te vragen en te krijgen voor al het goede en vaak risicovolle werk van de hulpverleners binnen politie, brandweer en ambulancedienst. Sfeervol vanwege de opluistering van de bijeenkomst door Marjet van den Brand met het lied “Stiller dan ooit” en drie geweldige acts van de illusionist (wereldkampioen) Marcel Kalisvaart. Enerverend vanwege de verhalen die middels film werden verteld door de genomineerden. Het was duidelijk dat de beroepstrots uiteindelijk de boventoon voerde. In die zin had ik het mooi gevonden indien Stichting Beroepseer acte de présence had gegeven. Wellicht iets voor volgend jaar?

Jacques Smeets

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer