Prijs voor waardevol werk en Hart voor de zorg

waardevol_werk_award_2011
Werk in de publieke sector is waardevol. Altijd. Voor iedereen persoonlijk, en ook voor onze samenleving als geheel. Juist nu, in deze spannende tijden voor de publieke sector, mag dat best eens extra benadrukt worden.

Abvakabo FNV lanceerde daarom in 2010 de “Waardevol Werk Award” voor werknemers in de publieke sector. De prijs wordt uitgereikt aan een persoon, (project)team of afdeling die zich het afgelopen jaar binnen hun baan bijzonder heeft/hebben ingezet voor de publieke zaak. Die iets speciaals hebben betekend voor een ander, een groep mensen of de maatschappij als geheel. Met deze erkenning wordt niet alleen deze ene werknemer of dit ene team gehuldigd; de hele publieke sector wordt in het zonnetje gezet!

Ook in 2011 wordt de Waardevol Werk Award weer uitgereikt. Kent u collega’s, vrienden of bekenden die volgens u in het zonnetje gezet moeten worden?

Wie wilt u  graag nomineren?
Misschien de mensen die echt een verschil maken in hun werk of die ene onvermoeibare leidster in de kinderopvang, of die ene betrokken ambtenaar die net een stapje meer zet voor de burger. Die verpleegkundige die onder grote tijdsdruk het leven van de patiënten nét wat kleur geeft.

Ga naar de website van Abvakabo FN voor meer informatie over het nomineren van een persoon of project/team en bekijk het filmpje van de winnares van 2010. Klik hier. (Website is opgeheven)

Hart voor de zorg

Er zijn 1001 redenen om iemand in de sector zorg en welzijn te bedanken.
Als u uw favoriete zorgverlener wilt bedanken en u doet dat vóór 6 mei, dan ontvangt uw favoriet op 12 mei, de  Dag van de Verpleging, een mooie kaart in de vorm van een hart.

Op de website van Bedank de zorg kunt u aangeven wie u wilt bedanken en waarom: www.bedankdezorg.nl (Website is opgeheven)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer