Boek Jaco van Hoorn genomineerd voor Publicatieprijs SMVP 2011

omslag_boek_sturen_op_vertrouwen_kleinDe Stichting Maatschappij Veiligheid en Politie (SMVP), een onafhankelijke organisatie die meedenkt over veiligheidsvraagstukken op het raakvlak van samenleving en politie, heeft de shortlist bekend gemaakt voor de Publicatieprijs SMVP 2011.

Een van de vijf genomineerde boeken is “Sturen op vertrouwen. Goed leidinggeven aan goed politiewerk”, geschreven door Jaco van Hoorn.
Van Hoorn is sinds 2010 lid van de korpsleiding van Politie Hollands Midden en Voortrekker van Stichting Beroepseer.
De hoofdboodschap van het boek is dat de politie haar werk op de goede manier doet als door haar handelen het vertrouwen in de samenleving voor de politie toeneemt.

Eind augustus zal de jury, onder leiding van prof. mr. Ybo Buruma, de winnende uitgave kiezen.

Sturen op vertrouwen: https://beroepseer.nl

Jaco van Hoorn, voortrekker van Beroepseer:https://beroepseer.nl

Op 5 september 2011 spreekt Jaco van Hoorn aan de Directeurentafel van de Goed Werk Hub in Den Haag over zijn boek en gaat hij in op vragen van de deelnemers.


U P D A T E

Verslag Directeurentafel met Jaco van Hoorn. Goed Werk Hub, Korzo Theater, Den Haag, 5 september 2011: https://beroepseer.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer