Bundeling zorg- en onderwijsreacties verstuurd naar bewindslieden

De reacties van de mensen uit de zorg en het onderwijs op de video-oproepen van de bewindslieden Klink, Bussemaker (VWS)en Plasterk en van Bijsterveldt (OCW) zijn door ons samengevat en met een complete bundeling van alle bijdragen verstuurd aan de bewindslieden. U kunt deze documenten zelf lezen of downloaden bij “Publicaties”.

We verwachten zeker dat er nog een persoonlijk antwoord gaat komen van de bewindspersonen! Alle reacties tesamen geven een goed beeld van de beroepsZeerpunten en de beroepsEeroplossingen in zorg en onderwijs. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd willen wij hiervoor heel hartelijk bedanken. U heeft de moed gehad om uw mening op internet bekend te maken. Het was een nieuwe en unieke mogelijkheid om rechtstreeks met de bewindspersonen te communiceren. Wij raden iedereen aan om door te gaan met te vertellen over je werk, waar ben je trots op en wat staat je in de weg.

Blijf je uitspreken over de kern van je werk. Gebruik onze dialoog site. We gaan er aan werken om de site voor u nog beter toegankelijk te maken. En we zulen u op de hoogte blijven houden van de beroepseerontwikkelingen op VWS en OCW. Laatste nieuws, inmiddels is VWS begonnen met het organiseren van stages voor de ambtenaren bij mensen op de werkvloer in de zorg. Blijf de site volgen voor nieuwe berichten of lever zelf weer een bijdrage!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer