Lancering boek Professional Pride op Eurofedop-seminarie

omslag_professional_pride_klTijdens het driedaagse Eurofedop-seminarie “Ethiek en werken in de Publieke Sector – ruimte voor vakmanschap” in Scheveningen, werd op 28 oktober 2010 het eerste exemplaar van het boek  Professional Pride – a Powerful Force uitgereikt.

Professional Pride is de Engelse vertaling van het in 2009 verschenen boek Beroepstrots – een ongekende kracht onder redactie van Thijs Jansen, Gabriël van den Brink en Jos Kole (zie verder Professional Pride op deze website: https://beroepseer.nl/professional-pride/).

professional_pride_boek_zaal

Eurofedop staat voor European Federation of Public Service Employees, een Europese federatie die zich inzet voor vakbonden van de publieke sector over heel Europa en is opgericht tijdens het eerste congres van de Internationale Federatie van het Overheidspersoneel in Wenen in 1966.
Aangesloten bij de federatie zijn o.a. CNV Publieke Zaak en de Politie Vakorganisatie ACP die het seminarie, samen met de Stichting Beroepseer en het Europäisches Zentrum für Arbeitnehmerfragen mede organiseerden.

uitreiking_boek_professional_pride
professional_pride

Foto linksboven: Pieter Omtzigt (links), lid van de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa en Tweede Kamerlid voor het CDA neemt het eerste exemplaar van Professional Pride in ontvangst van Eric de Macker, lid van het Dagelijks Bestuur van Eurofedop en voorzitter van CNV Publieke Zaak.

Foto linksonder van links naar rechts: de redacteuren Jos Kole en Thijs Jansen, uitgever Wouter van Gils van Boom en redacteur Gabriël van den Brink.

Klik hier voor verslag van seminarie: Eurofedop Congres: Ethiek en Werken in de Publieke Sector, De Pier in Scheveningen 28, 29 en 30 oktober 2010.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer