Professional pride - a powerful force

Op 28 oktober 2010 is het boek "Professional Pride - A Powerful Force" gelanceerd tijdens het driedaagse Eurofedop-seminarie in Scheveningen. Professional Pride is de Engelse vertaling van het in 2009 verschenen "Beroepstrots - een ongekende kracht" onder redactie van Thijs Jansen, Gabriël van den Brink en Jos Kole (zie verder naar beneden op deze pagina over de Nederlandse uitgave).
De Engelse editie is nagenoeg gelijk aan de Nederlandse op een paar aanpassingen na. Een aantal artikelen is weggelaten omdat ze te "Nederlands" waren.

Met deze Engelse uitgave is beroepstrots internationaal op de kaart gezet. Het slothoofdstuk over beroepstrots als programma voor het optimaliseren van de kwaliteit van publieke dienstverlening en het in goede banen leiden van die "ongekende kracht"  -  "powerful force" -  kan nu overal in de wereld de inspiratie zijn voor een andere bestuursfilosofie: "Professional Pride as a program - Onward to a different administrative philosophy".

Professional Pride- A powerful force, onder redactie van Thijs Jans, Gabriël van den Brink & Jos Kole, uitgeverij Boom, Amsterdam, 366 p., 2010

Lancering boek Professional Pride op Eurofedop-seminarie, Groepsblog, Beroepseer, 31 oktober: https://beroepseer.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer