Inzenden van werk voor meedingen ‘Cross Media Awards 2022’ kan t/m 15 april

Wie in aanmerking wil komen voor een van de prijzen van de Cross Media Awards 2022 kan cases*) inzenden tot en met 15 april. De prijzen worden uitgereikt aan de inzenders van de beste crossmedia cases van het jaar.
De Cross Media Awards – voor het eerst uitgereikt in 2013 – is de enige vakprijs die crossmedia centraal stelt. De cases worden in interview-vorm opgebouwd en aan de jury voorgelegd. Inzenders kunnen bij iedere case aangeven of deze mag worden gepubliceerd op relevante vakmedia als Nederlands MediaNieuws en Marketing Report. Daarmee levert Cross Media Awards als een van de weinige vakprijzen daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak. Tegelijkertijd maakt dit dat alle inzenders een podium kunnen krijgen en niet alleen genomineerden en winnaars.

Crossmedia is een uit de de marketing- en communicatiewereld afkomstig begrip. In het algemeen wordt ermee bedoeld dat meerdere soorten media geïntegreerd gebruikt worden om een eenduidige boodschap uit te dragen. De verschillende soorten media zijn: televisie, radio, internet, sociale media, mailings.
Crossmedia is een van de belangrijkste middelen waar exploitanten, bureaus en adverteerders gebruik van maken. Het is niet overdreven te stellen dat een groot deel van de dynamiek in de media wordt veroorzaakt door de ontwikkeling van crossmedia.

De organisatoren van de Cross Media Award, Bas Vlugt en Peter Wybenga, presenteerden begin april 2022 de jury, bestaande uit twee deeljury’s: de bureau-jury en de exploitant-jury, ieder bestaand uit acht leden. Voorzitter van de jury is John Olivieira.

De prijsuitreiking van editie 2022 vindt plaats op dinsdag 8 juni 2022 in de Kromhouthal in Amsterdam.
De winnende cases worden gepubliceerd in het Het grote Marketing & Media Jaarboek 2022 – dat dit jaar voor het eerst verschijnt. De printuitgave ziet het levenslicht tijdens het Media100 & Marketing100 Event begin december 2022.

Noot
*) Cases: media-uitingen, voorbeelden, werkstukken

Meer info Cross Media Awards 2022 op: https://crossmediaawards.nl

Nederlands Medianieuws: https://nederlandsmedianieuws.nl

Genomineerden en winnaars 2021: https://crossmediaawards.nl/nominatiesenwinnaars2021/

U P D A T E

Genomineerden en Winnaars 2022: https://crossmediaawards.nl/nominatiesenwinnaars2022/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer