Per direct ontslagen als columnist

Remco de Boer is per direct ontslagen als columnist van De Ingenieur, het vaktijdschrift van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI), de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten.
Voor het aprilnummer van 2015 schreef hij de column Sexy smurf met een aantal rake opmerkingen. Het enige commentaar dat hier te binnen schiet is: Mens ken uzelve. De rol van de nar aan het hof van de koning in de Middeleeuwen blijkt in onze tijd ook nodig.

Ir. De Boer is communicatiespecialist op het gebied van techniek en wetenschap en auteur van het boek Verloren vertrouwen, een reconstructie van de Utrechtse asbestzaak. Een nieuw boek van zijn hand verschijnt in 2015 over de strijd tegen schaliegas.

Lees hier de column Sexy smurf, 14 april 2015: www.deboercommunicatie.nl (column niet meer beschikbaar op site van De Boer communicatie).

Zie ook de video Tegenspraak geven en incasseren: https://beroepseer.nl

column de boer sexy smurf

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer